Nick Poolen - Poolen Makelaardij - Versie 03-2018

0180-767007 | 06-44882279 | INFO@POOLENMAKELAARDIJ.NL

Mijn naam is René van der Waal en ik de ben eigenaar van het bedrijf BEELD14 dat als huisleverancier het foto-en filmmateriaal verzorgt voor Poolen Makelaardij.

 

Als we een paar schoenen willen  kopen, welke winkel stappen de meeste mensen dan binnen? Een winkel die laat zien dat het in huis heeft wat we zoeken, waar de sfeer aangenaam is en natuurlijk waar je niet teveel betaalt. Gevoel en verstand stuurt ons naar een plek waar we denken straks een goed gevoel aan over te gaan houden. Op zoek naar buitenkansjes.

 

Goed, tot zover de open deur. Toch zie ik op de huizenmarkt, als de huizenbezitter ineens een verkoper wordt en als de lokale schoenwinkelier moet gaan denken, vaak iets opmerkelijks gebeuren. Bij de presentatie van een veel grootschaliger verkoopproject, ons huis, denkt men vaak prima af te kunnen zonder al teveel aandacht hieraan te schenken. Een paar foto's met de Iphone vindt men dan voldoende, zo gemaakt ook. Het huis zijn we heus wel snel kwijt denkt men dan. De ligging van het huis is ook beter en er is net een nieuwe CV ketel. En hup, daar staan de scheve, verkeerd belichte en onhandig gecomposeerde foto's op Funda. Met een beetje pech heeft u een makelaar die het zo ook prima vindt en komt uw woning een lange tijd onopgemerkt in de etalage van het makelaarskantoor te hangen.

 

Met de 10 jaar ervaring die ik als fotograaf en filmer heb opgebouwd in vastgoed, kan ik gerust stellen dat een goede presentatie van enorm belang is om de interesse van de potentiële  huizenkoper te wekken. Bij elke woning beantwoord ik voor mezelf vragen als: wie is de beoogde koper en wat trekt hem/haar aan? welke sfeer straalt het huis uit of zou het kunnen uitstralen? wat zijn duidelijke pluspunten? zijn er cruciale gebreken of grote optische mankementen die aandacht zouden moeten krijgen ? welke eenvoudige handelingen zullen de aantrekkingskracht gaan vergroten? Alle aandacht dus voor uw woning om deze zo snel mogelijk goed onder de aandacht te krijgen.

 

Uw woning als buitenkansje!

De fotograaf

picture