Nick Poolen - Poolen Makelaardij - Versie 12-2020

0180-767007 | 06-44882279 | INFO@POOLENMAKELAARDIJ.NL

Aankoop vast tarief van € 695,00 incl. BTW

Een huis kopen is één van de meest bijzondere gebeurtenissen in je leven, en één van de meest spannende. Het hoort een prettige ervaring te zijn. Er zijn echter veel zaken die de pret kunnen drukken. U zit met veel vragen zoals...."hoeveel is het huis echt waard?"....."waar moet ik op letten?"...."is de woning wel zo geschikt als mij wordt voorgesteld?" Helaas worden deze vragen vaak onvoldoende beantwoord en worden belangrijke zaken niet goed geregeld. Met uw eigen makelaar van Poolen Makelaardij weet u zeker dat het wel leuk blijft.

 

Uw makelaar is een perfectionist. Zo iemand die op ieder detail inzoomt en alles tot op de bodem uitzoekt. Iemand die je graag meeneemt wanneer je een huis wilt kopen.

 

Als koper dien je goed te beseffen dat de verkopende makelaar maar één doel heeft, namelijk de woning voor een zo hoog mogelijke prijs verkopen. De makelaar wordt immers betaald door de verkoper.

De kans is groot dat u daardoor te veel betaalt voor de woning. Neem dus uw eigen makelaar mee. Met onze aankoopbegeleiding komt u voor uzelf op. Uw eigen makelaar van Poolen Makelaardij is niet onder de indruk van verkooppraatjes. Hij vaart recht door zee en stelt uw belangen voorop.

 

Wat kost het?

Voor onze aankoopbegeleiding betaalt u veel minder dan u zou verwachten. U betaalt een vast tarief van € 695,00 incl. BTW.

 

Met uw eigen makelaar van Poolen Makelaardij bent u ervan verzekerd dat u een eigen specialist in huis hebt gehaald. Hij zorgt er voor dat u goed weet wat u koopt. De onderste steen wordt boven gehaald. En zijn service houdt niet op waneer de koop is gesloten. Hij let er op dat de koopovereenkomst correct wordt opgesteld en houdt toezicht op de nakoming van de gemaakte afspraken. Zo kan er niets mis gaan. Zo blijft het leuk!

picture